top of page

Modernas sieviešu dūnu jakas 2016/2017 rudens-ziemas sezonā

Ir pagājuši tie laiki, kad dūnu jakas bija ļoti siltas, bet visas vienādas, bezformīgas un milzīgas. 21. gadsimtā, kad gandrīz visas sievietes sēdās pie automašīnas stūres, un vairs tik ļoti nealka pēc tik nopietnas aizsardzības no aukstuma, dizaineri iemācījās savienot estētisko pusi ar stilu un komfortu. 2016-2017. g. sezonā modes guru piedāvāja sabiedrības dāmām plašu klāstu sievišķīgu un elegantu modeļu

Modeļi:

Tāpat kā pagājušajā sezonā, joprojām modē ir oversize modeļi. Ja piemeklē izmēru pareizi, tad neskatoties uz saviem lieliem izmēriem, jaka izskatīsies ļoti sievišķīgi un stilīgi. Ļoti bieži šādas jakas rotā ar kažokādas apkaklēm un oriģinālām apdrukām. Kā šīs sezonas jaunums, modes skatēs parādījās bomber jakas. Pie tam mūsdienu mode tās ļauj nēsāt ne tikai ar džinsiem, bet arī ar elegantiem zīmuļsvārkiem. Savu vietu nav zaudējušas arī dūnu jakas-parkas, dūnu jakas ar 3/4 piedurknēm un noņemamām adītām piedurknēm.

Piegriezumi:

2017. gadā modē savas pozīcijas saglabās asimetriskums. Apkakle, kabatas, piedurknes, aizdare, rāvējslēdzēji – asimetrija izdaiļos pat visierastāko dūnu jakas modeli. Par oriģinālu un populāru apģērbu kļūs apģērbs ar kažokādas elementiem. Tās var būt uz piedurknēm, kabatām vai kapuča. Pie tam izmantotas tiks ne tikai universālās kažokādu krāsas, bet arī košas, sulīgas krāsas. Kas attiecas uz izmantotajiem audumiem, tie būs, pārsvarā, tradicionalās faktūrās – plaščaudums vai neilons. Tos ir vieģli kopt un komfortabli nēsāt, jo nelaiž cauri mitrumu un uztur ķermeņa siltumu.

Krāsas:

Joprojām aktuāla paliek universālo krāsu gamma – pelēka, bēša, brūna, haki, tumši zila un, protams, melna. Pie tam, pie populāram krāsām var pieskaitīt bordo, gaiši zilos, karameļu, sinepju un metāliskos krāsu toņus. Kas attiecas uz apdruku, pieprasīti kļūs apģērbi, kas rotāti ar ģeometriskiem, asimetriskiem un avangardiskiem zīmējumiem, kā arī ziediem un svītrām.

Recent Posts

See All
Mūsu labākie piedāvājumi
bottom of page