top of page

Par Tommy Hilfiger

Amerikāņu zīmols, kas speciālizējas uz vīriešu, sieviešu, bērnu apģērbu, ka arī apakšveļu, apavu, aksesuāru, pulksteņu, briļļu un smaržu ražošanu. Zīmolu dibināja Tommy Hilfiger, kad 1985.gadā dizaineris oficiāli reģistrēja zīmolu un iepazīstināja ar savu pirmo kolekciju preppy stilā pēc The Murjani Group licences. 1998.gadā T.Hilfiger kļuva par prēmijas ieguvēju “Gada dizaineris” un arī kļuva par “Gada vīrieti” pēc žurnāla GQ Germany versijas.

Tommy Hilfiger – amerikāņu dizaineris, zīmola Tommy Hilfiger pamatlicējs un art-direktors, daudzu balvu ieguvējs.T.Hilfiger ir pazīstams ar savu labdarības organizāciju. Viņš dibināja Tommy Hilfiger Corporate Foundation, ir sponsors dažādam sporta komandam. Dizaineris ir arī savas autobiogrāfiskas grāmatas “Tommy Hilfiger” autors. Tommy Hilfiger – galvenā brenda līnija, kas ietvēr sevī vīriešu, sieviešu un bērnu apģērbu, aksesuārus, apakšveļu, pulksteņus, brilles un parfimēriju.

Kolekcijas ir amerikāņu elegantā casual stilā. Hilfiger Denim – zīmola līnija jauniešiem, kas aktīvi nodarbojās ar sportu. Kolekcijas ietver sevī vīriešu un sieviešu apģērbu, aksesuārus. Šai zīmola līnijai ir raksturīgs ielas stils.

Recent Posts

See All
Mūsu labākie piedāvājumi
bottom of page